Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر سید مجتبی خیام نکویی در مراسم رونمایی از دو دستاورد پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در زمینه تولید کیت پژوهشگاه با گرامیداشت هفته دولت، گفت: برای مردمی کردن تحقیقات کشاورزی باید تمام ظرفیت‌های موجود تحقیقاتی را در اختیار حوزه‌های اجرایی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجربه موفق شوراهای راهبردهای تحقیقات در حوزه‌هایی مثل باغبانی، شیلات دامپزشکی و ... که معاونین وزیر در هر شاخه ریاست آن را برعهده دارند نشان می دهد که استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در هر بخش تخصصی کشاورزی تا چه حد در موفقیت آن موثر است.

خیام نکویی با بیان اینکه رئیس جمهور در جلسه اخیر در وزارت جهاد کشاورزی چندین بار مستقیما به سازمان تات (تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) اشاره کرده، اظهار داشت: این توجه ویژه که نشان از اعتقاد و باور عمیق رئیس جمهور به بخش تحقیقات دارد، ظرفیت کم نظیری است که می تواند اتفاقات بزرگی را رقم بزند. امروز در مقطعی هستیم که باید تغییر اولویت ها را تشخیص داده و در یک بازه زمانی میان مدت و بلند مدت به این اولویت ها پاسخ دهیم.

وی اضافه کرد: راهبردهای ما تغییر کرده و ریل گذاری جدیدی در سازمان صورت گرفته که بر اساس آن محبوب ترین فرد و موسسه، آن است که دغدغه بیشتری برای حل مشکلات بخش های اجرایی داشته باشد؛ موسسات تحقیقاتی سازمان تات هم باید متناسب با تغییر راهبرد سازمان، راهبرد خود را تغییر دهند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در ادامه از اعطای برند سلامت تات به عنوان ضامن کیفیت محصولات کشاورزی از اواخر امسال خبر داد و گفت: اعطای این برند گامی در جهت مردمی کردن تحقیقات کشاورزی است.

وی خاطرنشان کرد: فناوری نانو هم با توجه به قابلیت ها و ظرفیت‌هایی که دارد کمک بسیار موثری به حل مشکلات مردم می‌کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر بخش قابل توجهی از تولیدات کشاورزی کشور تبدیل به ضایعات می‌شود گفت: در دوره مدیریت خود در پژوهشگاه (دهه ۱۳۸۰) تحقیقات هسته‌ای را هم راه‌اندازی کردیم که بعدا منحل شد. درخواستم از رئیس جدید پژوهشگاه این است که ارتباط با سازمان انرژی اتمی را مجددا پیگیری کند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این که یکی از رسالت‌های اصلی موسسات تحقیقاتی سازمان در سال جاری، راه‌اندازی ۴۰ مزرعه الگویی نوآوری در کشور است اظهار داشت: ماموریت این مزارع رسوخ و ترویج دانش و فناوری در پهنه در اختیار مزرعه است‌.

خیام نکویی با ابراز خرسندی از تحول چشمگیری که در یک سال اخیر در وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توجه به تحقیقات صورت گرفته ابراز امیدواری کرد که روزی برسد که سازمان تات به واسطه عملکردش مثل نگینی در کل کشور بدرخشد و مردم نیز حاصل این درخشش را در سفره‌های خود ببینند.

کد خبر 5574178 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی نوآوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی اربعین حسینی اینترنت نوآوری ماهواره فناوری نانو محقق ایرانی ورزش شبکه ملی اطلاعات ناسا شبکه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جذب محقق پسادکتری در این پژوهشگاه خبر داد و گفت: بیش از ۱۰۰ محقق در پژوهشگاه فعالیت دارند.

محمد جواد لاریجانی، رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جذب محقق پسادکتری گفت: کسانی که مدرک تحصیلی دکتری اخذ می کنند، این فرصت طلایی را دارند تا برای بیان افکار و طرح‌های خود در قالب پسادکتری تحقیقات خود را اجرا کنند. اگر شرایط خوبی داشته باشند، پژوهشگاه دانش های بنیادی آن ها را جذب خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ محقق پسادکتری در پژوهشگاه فعالیت دارند، افزود: حتی از کشورهای خارجی هم افراد برای گذراندن پسادکتری جذب پژوهشگاه می شوند.

رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی تصریح کرد: پژوهشگاه دانش های بنیادی به صورت رقابتی محقق پسا دکتری در پژوهشکده ریاضیات، نانو و فیزیک جذب می کند؛ البته برای پذیرش آن ها سختگیری هایی وجود دارد تا بهترین محقق ها جذب شوند. دوره پسادکتری در پژوهشگاه بین ۲ تا۳ سال است.

لاریجانی در ادامه به جایزه کمیتهٔ علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: امسال این جایزه در رشتهٔ فیزیک مشترکاً به یاسمن فرزان، استاد پژوهشکدهٔ فیزیک آی‌پی‌ام، و Asghari Maqsood از پاکستان اهدا می‌شود که مبلغ جایزه هشت هزار دلار است که بطور مساوی بین این دو نفر تقسیم می‌شود. همچنین قرار شد از سوی پژوهشگاه، معادل ریالیِ دوبرابرِ سهم جایزه به یاسمن فرزان اهدا شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران