Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز از بندرعباس، احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد، با اشاره به پتانسیل های شهرستان حاجی آباد گفت: باید ظرفیت ها و پتانسیل این شهرستان در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی و صنعت نخیلات به درستی شناسایی و با سرمایه گذاری در این حوزه ، خدمات ماندگار و شایان تجلیلی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان کامرانی، خواستار فعالیت های علمی و فرهنگی بیشتری شد و گفت: « دانشگاه ها باید با گفتمان سازی، و ورود به همه ی حوزه های جامعه به کمک مردم برود و با اجرای نقش های مهم پژوهشی و علمی، توسعه همه جانبه را استمرار بخشد.

وی در بازدید از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی پیارم این واحد دانشگاهی، خواستار توسعه این مزرع با راه اندازی یک پژوهشکده خرمای پیارم برای دادن آموزش های لازم به باغداران شد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، با تاکید بر برگزاری همایش ملی «رویداد خرما» در این شهرستان توسط دانشگاه آزاد را یک امر مهم و اساسی در کمک به مردم این منطقه دانست که اقتصاد خانواده آنان بر محور باغات نخیلات استوار است.

کامرانی برگزاری «جشن نارنگی» یکی از دیگر محصولات مهم و کشاورزی این شهرستان را خواستار شد و گفت: نارنگی بعد از کشت خرما بیشترین زیر کشت و با کیفیت ترین محصول این شهرستان را به خود اختصاص داده است که باید در این حوزه نیز با توسعه مراکز تحقیقاتی راه توسعه را هموار کرد.

کلنگ زنی مجموعه آموزشی و فرهنگی سما این شهرستان از دیگر برنامه های سفر رئیس دانشگاه به شهرستان حاجی آباد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در مراسم کلنگ زنی این مجموعه خواستار پیگیری و ساخت این مجموعه با فوریت بیشتر شد و گفت: موفقیت مدارس سما در استان هرمزگان بسیار چشمگیر و قابل تحسین است و امید که دانشگاه حاجی آباد بتواند با ورود به این حوره نیز کمک مهمی به بخش آموزش نماید.

رئیس دانشگاه آزاد حاجی آباد نیز در این بازدید گفت: مدارس سما در حاجی آباد از سال 97 با جذب 30 دانش آموز کار خود را آغاز کرد و هم اکنون دارای 130 دانش آموز پسر در مقاطع اول تا سوم دبستان دارد و به دلیل استقبال چشمگیر مردم از این مدارس، 20 هزار متر مربع زمین به امر توسعه مدارس اختصاص داده شده که در فاز یک این مجتمع 385 مترمربع برای ساخت مدرسه دخترانه اختصاص داده شده است که امید می رود با کمک خیرین گرامی این شهرستان این مدرسه در سال 1399 به بهره داری برسد.

محمد حیدری نارمندی از توسعه مزرعه آموزشی و تحقیقاتی خرمای پیارم این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: 10 هکتار از 30 هکتار مزرعه آموزشی به زیر کشت رفته که با تصویب کشت 1000 نفر(اصله) پیارم دیگر به این مزرعه افزوده خواهد شد.

وی بابیان اینکه این مرکز دارای یک چاه آب با دبی 20 لیتر آب در ثانیه می باشد گفت: این مقدار آب برای آبیاری 30 هکتار مزرعه کافی است و می توان با بهینه کردن مصرف با آبیاری قطره ای این مصرف را به طرز چشمگیری کاهش داد.

انتهای پیام /

82 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد مزرعه تحقیقاتی خرمای پیارم محمد حیدری نارمندی احسان کامرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد مزرعه تحقیقاتی خرمای پیارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان به فناوری نسل سوم موبایل خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، جمعیتی بالغ بر ۸۵ نفر (۳۰ خانوار) از پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت همراه با کیفیت و پایدار برخوردار شدند.    اکرم فداکار مدیرکل ICT استان یزد با اعلام این خبر گفت: در راستای بهینه سازی پوشش ارتباطات روستایی، از طریق ارتقای فناوری سایت موبایل به نسل سوم با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعیتی بالغ بر ۸۵ نفر (۳۰ خانوار) از اینترنت پرسرعت همراه پایدار و باکیفیت برخوردار شدند.    فداکار افزود: از همراهی نماینده مردم شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی، مساعدت مجری کشوری و تیم توسعه ارتباطات روستایی و همکاری دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همت و تلاش همکاران مخابرات منطقه یزد و سایر مسولین استانی و محلی که زمینه بهبود کیفیت سرویس ارائه شده به مردم این روستا‌ها را فراهم کردند قدردانی می‌کنم.

دیگر خبرها

  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • کشف ۶۰ کیلوگرم تریاک در حاجی آباد
  • آیین کلنگ زنی احداث ۱۳۴ واحد نهضت ملی مسکن در شهر گهرو برگزار شد