Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت‌و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست در همایش ملی روز دامپزشکی با اشاره به اینکه دامپزشکی به عنوان یک تشکیلات و فرا تشکیلات ضامن بهداشت و سلامت جامعه به شمار می‌رود اظهار کرد: اگر با این نگاه به مسئله نگاه کنیم همه چیز عالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود تغییراتی که در اقلیم وجود دارد باید در دامپزشکی برای بالا بردن دانش علمی بسیج شود و اگر به دستاوردهای فعلی اکتفا کند با معضل مواجه می‌شود.

رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه فعالیت‌های بین‌المللی باید در دانشکده‌های دامپزشکی ایجاد شود بیان کرد: با این تفکر که همه چیز را می‌دانیم باعث شکست بزرگ خواهد شد و تقاضا داریم در ارتباط با دنیای دامپزشکی جهان فعال باشید.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: دامپزشکی از محیط زیست باید حضور پررنگی داشته باشد چرا که امنیت دامپزشکی کشور با این حوزه است و شما مسئول تمام دام‌های اهلی و وحشی کشور هستید و بیماری‌های مشترک میان انسان و دام را باید تشخیص و  رفع کنید.

به گفته وی در زمینه سیاست‌گذاری متمرکز زمانی می‌توانید به این سیاست‌گذاری برسید که دانش و علم را بروز کنید و برای آن همواره باید ارتباطات بین‌المللی خود را قوی کنید.

رئیس سازمان محیط زیست با بیان اینکه اثرات تغییر اقلیم در ژنتیک هنوز بررسی نشده است اظهار کرد: وقتی قرار است 3 تا 4 درجه دمای کره زمین تا پایان قرن حاضر افزایش یابد و با توجه به آنکه نسبت به 30 سال گذشته بیش از یک و نیم درجه دمای هوا بیش از متوسط جهانی افزایش یافته است از این رو به دلیل افزایش درجه حرارت در آب‌های خلیج فارس بیش از 80 درصد مزرعه‌ها سفید شده‌اند.

وی ادامه داد: دامپزشکی با کمال قدرت سیاست‌گذاری و توان علمی باید متمرکز شود  چرا که در موارد زیادی در محیط زیست شاهد بودیم که گرفتاری‌های زیادی در این باره بوجود آمده است.

کلانتری با اشاره به اینکه در تحقیقات دامپزشکی عقب هستیم افزود: ما در تحقیقات دامپزشکی حتی از بقیه تحقیقات که جلوتر نیستیم عقب هستیم چرا که تحقیقات دامپزشکی صرفا ساخت 4 واکسن نیست و باید تجدید نظری در این زمینه داشته باشیم.

معاون رئیس جمهور در پایان تصریح کرد: دانشکده‌های دامپزشکی در پرورش جوانان دامپزشک و تحقیقات دامپزشکی باید فعال‌تر شوند چرا که ما در تحقیقات دامپزشکی از بسیاری از کشورها عقب‌تر هستیم.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور

چهارمین جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور و با بررسی دستورات شش گانه این جلسه از جمله موضوعات مرتبط با حوزه‌های محیط زیست استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، چهارمین جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست عصر پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و نیز با حضور سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان به‌عنوان مدعو این جلسه برگزار شد.

در این جلسه، تعیین بهای جانوران وحشی از لحاظ مطالبه ضرروزیان، سند فرابخشی برای نجات یوزپلنگ آسیایی، ارتقای سطح حفاظتی شش منطقه کشور، اصلاح و بازنگری و اجرای پروژه‌های ۵ منطقه کشور، ارجاع کار سیستمی و پایش خود اظهاری در پایش آلاینده‌های واحدهای مشمول خوداظهاری و به‌روزرسانی تعرفه‌های آزمایشگاه‌ها جهت آزمایشگاه‌های معتمد سازمان حفاظت محیط زیست، شش دستور جلسه اصلی بود.

مسائل زیست محیطی استان اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استان‌های درگیر با چالش‌های مختلف زیست محیطی از مواردی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750203

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبرها انجام داد
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبر‌ها انجام داد
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد