Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی موضوعات "گردشگری مزرعه"، "پسماند" و "جلبک" را از جمله طرح‌های توسعه‌ای استان مازندران برشمرده و تاکید کرد: لازم است این طرح‌ها با همراهی و همکاری استانداری پیگیری شود زیرا در غیر این صورت جهاد دانشگاهی به تنهایی قادر به انجام این پروژه‌ها نیست.

به گزارش ایسنا، دکترحمیدرضا طیبی امروز (یکشنبه ۷ بهمن) از جهاددانشگاهی واحد مازندران بازدید و با احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران، دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اعتقادی به تغییر مدیریت در جهاد دانشگاهی مازندران ندارد، تأکید کرد: به هیچ‌وجه به‌دنبال تغییر مدیریت در واحد مازندران نباشید، چراکه شکوفایی با ثبات مدیریت اتفاق می‌افتد و باید اشکالات اصلاح و مدیریت تقویت شود.

رئیس جهاددانشگاهی تصریح کرد: جهاددانشگاهی مازندران هر اقدامی را در راستای حل مشکلات و معضلات استان انجام می‌دهد و باید به جنبه اقتصادی آن نیز توجه کند چراکه جنبه درآمدزایی طرح‌های جهاددانشگاهی بسیار مهم است.

وی ادامه داد: قرار است با فروش زمین بابلسر ساختمانی برای جهاد دانشگاهی استان خریداری شود. در موضوع پسماند نیز انتقال فناوری در موضوع زباله‌سوز مطرح بود، ولی در برخی استان‌ها مدیران استانی همکاری لازم را نداشتند و موضوع دنبال نشد.

طیبی با تأکید بر توجه ویژه به رفاهیات اعضای جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: اجازه ندهید اعضا در سختی زندگی کنند و لازم است حداقل استاندارد زندگی را داشته باشند.

رئیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: باید برای اجرای طرح «پرورش ماهی در قفس» مطالعه کافی انجام شود و منابع مالی از طریق استانداری برای اجرای این طرح مهیا شود.

طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، در این نشست واحد عبدالهیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، به ارائه گزارشی از برنامه‌ها و عملکرد یکساله واحد مازندران پرداخت و در ادامه ضمن ارائه تهدیدها و فرصت‌ها، انتظارات این واحد را بیان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پسماند جلبک جهاد دانشگاهي گردشگری مزرعه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، قاسم قادری سرپرست اداره در جلسه هم‌اندیشی حوزه گردشگری، از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای مشورتی گردشگری مزکز استان به صورت منظم و ماهانه برگزار خواهد شد، گفت: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش ،کمیته گردشگری و برند سازی ،کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی ، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر،هتل ها،رستوران‌ها ،راهنمایان تور ،صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد. وی عنوان داشت: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام که شامل: آموزش در حوزه گردشگری (همه رشته های فعال و افراد دارای مجوز - دهیاران و شورای اسلامی روستا ادارات مرتبط )، شناسایی ظرفیتهای گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی نمودن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری

قادری اظهار امیدواری کرد: با رهنمودهای ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران و حمایت نوبخت فرماندار مرکز استان، برنامه ریزی دقیق با مشارکت آحاد مردم و دستگاههای اجرایی مرتبط در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه گردشگری ساری، شاهد شهر تماشایی ساری باشیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901978

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است