Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدن - رئیس موزه های تزئینی استان اصفهان گفت: شهرستان فریدن ظرفیت منحصر به فردی برای راه اندازی نخستین موزه مزرعه کشور دارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان فریدن، محسن احمدی در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فریدن، اظهار داشت: وجود ظرفیت های نسبی مانند کشاورزی، دامداری و قومیتی در فریدن بهترین زمینه را برای ایجاد نخستین موزه مزرعه کشور در این منطقه فراهم نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس موزه های تزیینی استان وجود ادوات کشاورزی قدیمی، ظرفیت های خوبی هم چون تنوع گیاهان دارویی، تولیدات کشاورزی و دامی را فرصت مناسبی برای رونق گردشگری در این شهرستان عنوان کرد.

وی افزود:  موزه مزرعه همان زندگی فراموش شده روستاییان قدیم است که  با توجه به موقعیت جغرافیایی، اقلیمی و محیط زیستی فریدن می توان در آن  بیش از  50 گونه جانوری و انواع محصولات و ادوات کشاورزی همراه باسبک زندگی پیشینیان را  به نمایش گذاشت تا گردشگران و مسافران بتوانند چند روزی را در آن سپری کنند.

احمدی با اشاره به بازدید اخیر خود از هنرستان کشاورزی سروش، افزود: این مکان از پتانسیل بسیار عظیمی جهت راه اندازی موزه مزرعه برخوردار است.

وی همچنین با بیان این که بسیاری از وسایل قدیمی موجود در ساختمان موزه مردم شناسی قابلیت استقرار در سطح شهر را دارد، افزود: باتوجه به حضور اقوام مختلف وتنوع فرهنگی در فریدن، برپایی موزه خیابانی در این شهرستان که درهیچ کجای دنیا راه اندازی نشده است و ارائه نمادها و وسایل اقوام مختلف در سطح خیابان ها و معابر در قالب ویترین های جذاب  علاوه بر معرفی فرهنگ و سنن شهر در جذب گردشگر نیز موثر واقع خواهد شد.

رئیس موزه های تزئینی اصفهان خواستار هدایت افکار و فرآیند های اجرایی به سمت ایده های نوین شد و گفت: شناسایی، برند سازی و فراهم نمودن زیر ساخت ها در بخش گردشگری  نقش بسزایی در حل مشکل بیکاری و رکود منطقه ایفا می کند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان به فناوری نسل سوم موبایل خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، جمعیتی بالغ بر ۸۵ نفر (۳۰ خانوار) از پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت همراه با کیفیت و پایدار برخوردار شدند.    اکرم فداکار مدیرکل ICT استان یزد با اعلام این خبر گفت: در راستای بهینه سازی پوشش ارتباطات روستایی، از طریق ارتقای فناوری سایت موبایل به نسل سوم با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعیتی بالغ بر ۸۵ نفر (۳۰ خانوار) از اینترنت پرسرعت همراه پایدار و باکیفیت برخوردار شدند.    فداکار افزود: از همراهی نماینده مردم شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی، مساعدت مجری کشوری و تیم توسعه ارتباطات روستایی و همکاری دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همت و تلاش همکاران مخابرات منطقه یزد و سایر مسولین استانی و محلی که زمینه بهبود کیفیت سرویس ارائه شده به مردم این روستا‌ها را فراهم کردند قدردانی می‌کنم.

دیگر خبرها

  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • اتوبوس گردشگری گرگان راه اندازی می شود
  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان